Με κορονοϊό δύο μαθητές σε ΕΠΑΛ της Θεσσαλονίκης

0
9

Θετικοί στον κορονοϊό εντοπίστηκαν δύο ακόμη μαθητές σε λύκεια της Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για μαθητές, που φοιτούν στο 1ο ΕΠΑΛ Καλαμαριάς και το 14ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης.

«Από την στιγμή που ανακοινώνεται στην διεύθυνση ότι υπάρχει κρούσμα ενημερώνεται ο διευθυντής Υγείας, βγάζει γνωμάτευση, λέει ότι κλείνει το τμήμα, ότι προβλέπει το πρωτόκολλο και με απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης βγαίνει απόφαση. Δεν έχω πάρει ακόμη την γνωμάτευση», ανέφερε στο Thestival.gr, o περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, Αλέξανδρος Κόπτσης.

Σε ανάρτηση στη σελίδα στο facebook το 14ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Θεσσαλονίκης αναφέρει: «Η Διευθύντρια Δ.Δ.Ε. Ανατ. Θεσσαλονίκης αποφάσισε την προσωρινή αναστολή λειτουργίας του Τμήματος Βμηχ2 του 14ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Θεσσαλονίκης, από την Δευτέρα 21/09/2020 έως και την Τετάρτη 30/09/2020. Σε κάθε περίπτωση επισημαίνεται η υποχρέωση τήρησης των οδηγιών του ΕΟΔΥ».

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ανακοινώθηκε ότι βρέθηκε θετικός στον ιό μαθητής στο 2ο Ημερήσιο Γυμνάσιο το οποίο βρίσκεται στην οδό Ικτίνου. Μαθητής του τμήματος Γ1 διαγνώστηκε θετικός στον ιό και το τμήμα αναστέλλει την λειτουργία του.

Κρούσματα κορονοϊού έχουν εντοπιστεί επίσης στο 2ο δημοτικό σχολείο Κατερίνης, στο 5ο Γενικό Λύκειο Κατερίνης, στο 3ο δημοτικό σχολείο Περαίας του δήμου Θερμαϊκού και στο 1ο δημοτικό σχολείο Σερρών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here