Ζώδια: Τι προβλέπουν τ΄άστρα για την Τετάρτη 23/09/2020

0
21

Κριός

Χρειάζεσαι χρόνο με τον εαυτό σου γιατί έρχονται διάφορα συναισθήματα και σκέψεις στην επιφάνεια. Δεν είναι πάντα εύκολη η διαχείρισή τους. Όμως, υπάρχουν άνθρωποι δίπλα σου για να μοιραστείς αυτά που θέλεις μαζί τους.

Ταύρος

Ακόμη και να είσαι από τους ανθρώπους που έχουν μια επιφανειακή επαφή με τα συναισθήματά τους, αυτές τις μέρες μάλλον δεν μπορείς να αποφύγεις την ουσιαστική επαφή με τον εαυτό σου. Για καλό μάλλον γίνεται αυτό, ακόμη κι αν δεν φαίνεται έτσι αρχικά.

Δίδυμοι

Ξέρεις τώρα, εκεί που βγαίνεις ξαφνικά συναντάς το πρόσωπο που θέλεις να συναντήσεις (κάποιον που μπορεί να ξέρεις, αλλά μπορεί και όχι). Είναι τόσο κοινωνικές αυτές οι μέρες, που δεν αξίζει να περιορίζεις τον εαυτό σου.

Καρκίνος

Φαίνεται ότι σκέφτεσαι ένα ή περισσότερα οικονομικά θέματα ή μια οικονομική συνεργασία, μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις, αντίθετα, η μελέτη της κατάστασης πριν από την οποιαδήποτε δράση μπορεί να φέρει εξαιρετικά αποτελέσματα.

Λέων

Πέρα από την ικανότητά σου για ουσιαστική, λιτή και σε βάθος επικοινωνία, έχεις τη δυνατότητα να πάρεις οποιαδήποτε μπερδεμένη κατάσταση και να την ξεμπερδέψεις σε πολύ γρήγορο χρόνο.

Παρθένος

Οι μέρες είναι κοινωνικές και μπορεί να δημιουργηθούν νέες σχέσεις, να δεις αλλαγές και στην επαγγελματική και στη συναισθηματική σου ζωή, δηλαδή. Το σημαντικότερο: οι φίλοι είναι δίπλα σου, αρκεί κάποιες φορές να το ζητάς.

Ζυγός

Σήμερα φαίνονται κάπως πιο εύκολα ορισμένα θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σου. Καλή μέρα για συνεντεύξεις, οικονομικές συμφωνίες και γενικά για να αναδείξεις τα ταλέντα σου.

Σκορπιός

Είναι μια μέρα από αυτές που κάτι καινούριο μπορεί να προκύψει στα οικονομικά σου. Χρειάζεσαι λίγη ξεκούραση και λίγο «αέρα» για να καθαρίσει το μυαλό σου. Ιδέες υπάρχουν και ευκαιρίες θα υπάρξουν, αλλά όσο πιέζεσαι υπερβολικά θα είναι δυσκολότερο να τις αξιοποιήσεις.

Τοξότης

Είναι εύκολο να πετύχεις έναν στόχο ή να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου, αλλά είναι εύκολο και να τα βάλεις με τον εαυτό σου χωρίς λόγο. Η αυτοεπίκριση είναι ο χειρότερος σύμβουλος.

Αιγόκερως

Σήμερα θα μπορούσες να κάνεις μια παρουσίαση, μια ομιλία ή να περάσεις από μια εξεταστική επιτροπή, π.χ. Θα μπορούσες να δικτυωθείς κοινωνικά και να προβάλεις το επαγγελματικό σου έργο.

Υδροχόος

Μπορεί να σκέφτεσαι να κάνεις μια κίνηση στα οικονομικά, να μπεις σε μια νέα συνεργασία ή να υπογράψεις μια νέα συμφωνία.

Επίσης, η διαίσθησή σου είναι στα καλύτερά της όσον αφορά τέτοια πρακτικά θέματα τουλάχιστον. Μόνο τις προστριβές στη δουλειά να αποφεύγεις.

Ιχθύες

Μια παρουσίαση των στόχων σου σε συνεργάτες μπορεί να έχει πολύ καλά αποτελέσματα για την πορεία ενός έργου που έχεις αναλάβει. Γενικά, ευνοούνται οι συνεργασίες και η κοινωνική δικτύωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here