spot_img
10.2 C
London
ΑρχικήΒρετανίδα για κορονοϊό: « Έξι μήνες μετά δυσκολεύομαι να περπατήσω»

Βρετανίδα για κορονοϊό: « Έξι μήνες μετά δυσκολεύομαι να περπατήσω»

Μια Βρετανίδα, μητέρα δύο παιδιών, λέει ότι ζει στο «χείλος του θανάτου» σχεδόν έξι μήνες αφότου κέρδισε τη μάχη που έδωσε ενάντια στον κορονοϊό.

Η Τζες Μάρτσμπανκ, ήταν μια υγιής νοσοκόμα όταν διαγνώστηκε με Covid-19 αφού υπέφερε από πονόλαιμο στην αρχή της πανδημίας.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Barnstaple στο Ντέβον, όπου υποβλήθηκε σε θεραπεία για τρεις μέρες πριν πάρει εξιτήριο στα τέλη Μαρτίου, αλλά δεν είναι σε θέση να εργαστεί, να περπατήσει ή να παίξει με τα παιδιά της, όπως αναφέρει η ίδια.

Η 32χρονη αποφάσισε να μιλήσει για τη δοκιμασία της για να προειδοποιήσει άλλους για τον συνεχή αντίκτυπο που μπορεί να έχει ο ιός στην υγεία. Η Τζες, η οποία ζει στο Westward Ho, στο Ντέβον, είπε: «Δεν νιώθω πραγματικά ότι ζω πια, σωματικά δεν μπορώ να κάνω τίποτα λόγω της κόπωσης. Έχω χρόνια κόπωση τώρα, οπότε αν κάνω κάτι απλό, όπως το άνοιγμα των περσίδων το πρωί, πρέπει να καθίσω μετά από αυτό. Δεν μπορώ να παίξω με τα παιδιά, δεν μπορώ να δουλέψω, δεν μπορώ να κάνω τίποτα χωρίς να μου κοπεί η αναπνοή».

spot_img

latest articles

explore more

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ελλάδα Τώρα