spot_img
7.4 C
London
ΑρχικήΠόρος: Tην αστυνομία καταγγέλλει για τα κρούσματα ο δήμαρχος

Πόρος: Tην αστυνομία καταγγέλλει για τα κρούσματα ο δήμαρχος

Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του δημάρχου Πόρου, Γιάννη Δημητριάδη, ο οποίος, την Παρασκευή, «άστραψε και βρόντηξε», αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι αστυνομικές αρχές δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους.

Ειδικότερα, έκανε λόγο για απραξία και ανοχή στις παραβάσεις, παρά τις επίμονες προειδοποιήσεις του, ενώ σε ερωτήσεις δημοσιογράφων είπε ότι  τα μέτρα αναγκάστηκε να τα προτείνει η δημοτική αρχή, καθώς δεν έκανε τη δουλειά της η Αστυνομία.

Υποστήριξε πως είχε μεταδοθεί μία γενικότερη στάση «μη παρέμβασης» στα στελέχη που υπηρετούν στο νησί.

Ο κ. Δημητριάδης, επισήμανε επίσης ότι είχε κάνει γραπτή καταγγελία προς τους αρμόδιους εδώ και πάνω από έναν μήνα για την κατάσταση που επικρατούσε στο νησί, προσθέτοντας ότι «όταν αναγκάζονταν από την υπερβολική πίεση που ασκούσα με έγγραφα πιο ψηλά, έκαναν ελέγχους, αλλά δεν έγραφαν παραβάσεις. Εφάρμοσαν κάποιους νόμους του 1980 λες και ήμασταν πέρυσι ή πρόπερσι».

Το νησί του Αργοσαρωνικού είναι το πρώτο στο οποίο επιβάλλονται τέτοια μέτρα και μάλιστα εν μέσω κορύφωσης της τουριστικής περιόδου.

Mάλιστα, στο νησί υπάρχουν 24 επιβεβαιωμένα κρούσματα, τα οποία εκφράζονται φόβοι ότι μπορεί να αυξηθούν, καθώς αναμένονται τα αποτελέσματα από τα τεστ σε 130 ανθρώπους.

Δείτε το θέμα όπως μεταδόθηκε από το Open Tv

spot_img

latest articles

explore more

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ελλάδα Τώρα