spot_img
6.7 C
London
ΑρχικήΖώδιαΖώδια: 02/08/2020

Ζώδια: 02/08/2020

Κριός

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε «σπρώχνει» να αξιοποιήσεις τις «άκρες» σου για να πετύχεις έναν σημαντικό στόχο σου, φαίνεται όμως να υπάρχουν εμπόδια ή ενστάσεις από άτομα ή φορείς που προασπίζονται τα δικά τους συμφέροντα κι από πλευράς σου οφείλεις να ακολουθήσεις μια πιο συμβιβαστική πολιτική. Παράλληλα βέβαια, ο Ουρανός στον 2ο ηλιακό οίκο σου φέρνει τα πάνω κάτω στον οικονομικό τομέα και σε κάθε περίπτωση είναι σκόπιμο να μην ακολουθήσεις «την πεπατημένη» αλλά να ρισκάρεις, αφού μόνον έτσι θα δικαιωθείς. Αν πάλι περιμένεις κάποια έσοδα, μάλλον δεν θα έρθουν.

Ταύρος

Ο Ουρανός στο ζώδιό σου καθιστά σχεδόν υποχρεωτικό το να αλλάξεις πολλά στην ζωή σου, αφήνοντας πίσω όλα αυτά που σε καταπιέζουν, κάτι όμως που είναι φυσικό να εγείρει αντιδράσεις από την πλευρά όσων είχαν «βολευτεί» με τον… παλιό εαυτό σου! Υπάρχει ωστόσο και το ενδεχόμενο να «σου έρθει ο ουρανός σφοντύλι» από εξωγενείς παράγοντες. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Αιγόκερω, καλείσαι να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, όσον αφορά όμως στα ταξίδια και την κοινωνική ζωή σου καλείσαι να βρεις την «χρυσή τομή» ανάμεσα σε αυτά που σε ευχαριστούν κι εκείνα που πρέπει να γίνουν.

Δίδυμοι

Η αλλαγή σκυτάλης του μήνα θα πραγματοποιηθεί με τον Ήλιο τετράγωνο με τον Ουρανό γεγονός που από τη μία φέρνει ανατροπές σε συζητήσεις και συμφωνίες που μπορεί να είχαν προχωρήσει το προηγούμενο διάστημα κι από την άλλη φέρνει κάποιες ξαφνικές πληροφορίες, οι οποίες αφενός αλλάζουν τα δεδομένα σου κι αφετέρου μπορεί να σε κάνουν να αλλάξεις τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι γενικότερα τα πράγματα. Κάποιες αναπάντεχες νέες γνωριμίες που μπορεί να κάνεις τις επόμενες ημέρες είναι ικανές να διαδραματίσουν μοιραίο ρόλο στη ζωή σου.

Καρκίνος

Αποχαιρετάμε τον Ιούλιο και υποδεχόμαστε τον Αύγουστο με τον Ήλιο να βρίσκεται σε δύσκολη όψη με τον Ουρανό και αυτό σημαίνει ότι τις επόμενες μέρες μπορεί να συμβούν αναπάντεχα γεγονότα, κυρίως στον ερωτικό τομέα, ικανά να διαδραματίσουν μοιραίο ρόλο στη ζωή σου. Μάλιστα, κυρίως αν είσαι σε σχέση, η έλξη που μπορεί να νιώσεις για κάποιο άτομο ίσως σε κάνει να αναθεωρήσεις τα συναισθήματά σου και την οπτική σου για την υπάρχουσα σχέση σου. Από την άλλη. μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να βελτιώσεις τα οικονομικά σου κι αυτό να αποτελέσει αιτία εξελίξεων σε μία συνεργασία.

Λέων

Ο Ήλιος από το ζώδιο σου θα βρίσκεται αυτές τις μέρες σε δύσκολη όψη με τον Ουρανό, πράγμα που ίσως φέρει ξαφνικές ανατροπές σε θέματα αισθηματικών ή φιλικών σχέσεων, αλλά και στις συνεργασίες σου. Αν το προηγούμενο διάστημα προσπαθήσεις να ελέγξεις τα συναισθήματά σου για κάποιον άνθρωπο, προκειμένου να πείσεις τον εαυτό σου ότι κρατάς τον έλεγχο της κατάστασης στα χέρια σου, είναι πιθανό να βρεθείς αντιμέτωπος με τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα, από αυτά που προσδοκούσες, αφού φαίνεται ότι ο άλλος είναι αυτός που μπορεί να κάνει το παιχνίδι αυτή τη στιγμή. Τέλος, είναι πιθανό να θελήσεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στην εξωτερική σου εμφάνιση. Καλό θα είναι να μπορείς να τις υποστηρίξεις και να μην τις κάνεις απλά και μόνο για να προκαλέσεις.

Παρθένος

Το τετράγωνο του Ήλιου από το Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο θα φέρει κάποια γεγονότα στη ζωή σου που θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις τι είναι σημαντικό και τι όχι. Ειδικά στα επαγγελματικά σου, μπορεί να προκύψουν αναπάντεχες εξελίξεις ή ακόμα και κόντρες με κάποιους συναδέλφους σου, οι οποίες θα φέρουν ανακατατάξεις στο συγκεκριμένο τομέα. Για τις επόμενες δύο εβδομάδες καλό θα είναι να προσέξεις ιδιαίτερα τη διατροφή σου, γιατί εκτός από κιλά, που δε θέλεις, μπορεί να αποκτήσεις και κάποια θεματάκια υγείας.

Ζυγός

Πάνω στην αλλαγή του μήνα ο Ήλιος θα βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ουρανό, ο οποίος έχει αναλάβει να ανανεώσει την ερωτική σου ζωή και γενικότερα να βγάλει από μέσα σου τον πιο δημιουργικό σου εαυτό. Το επόμενο διάστημα είναι πιθανό να αναθεωρήσεις τις προτεραιότητες και τους στόχους σου. Αυτό από τη μία μπορεί να γίνει αναγκαστικά μέσω κάποιων αναπάντεχων γνωριμιών που κεντρίζουν το ενδιαφέρον σου κι από την άλλη μπορεί να νιώσεις την ανάγκη είτε να αποκτήσεις κάποιο παιδί, είτε να αφιερωθείς σε κάποιο σκοπό ή μία δραστηριότητα που νιώθεις να σε γεμίζει.

Σκορπιός

Το τετράγωνο που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τον Λέοντα με τον Ουρανό, αναμένεται να φέρει αλλαγές σε επίπεδο καριέρας, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο επιλέγεις να βγαίνεις προς τα έξω, δηλαδή την κοινωνική σου ταυτότητα. Ίσως λοιπόν αποκτήσεις μία νέα ιδιότητα π.χ. του γονέα, του φοιτητή, του εργαζόμενου ή του ανέργου, του παντρεμένου ή του χωρισμένου. Όπως και να ‘χει τίποτα δεν θα μείνει κρυφό… υπό τον ήλιο, αφού οτιδήποτε συμβεί έχει αντίκτυπο στο κοινωνικό στάτους.

Τοξότης

Σήμερα η αποφασιστική σου στάση θα σου δώσει το πάνω χέρι και όσα θέλεις να κάνεις θα τα πετύχεις, αρκεί να μην σε επηρεάσει η ένταση που μπορεί να νιώσεις για να τελειώνεις με κάποια ζητήματα. Ιδιαίτερα ό,τι προέρχεται από το παρελθόν πρέπει να τελειώνει γρήγορα και να μην αφήσεις τίποτα να σε εμποδίσει να κλείσεις διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Πάντως, η μέρα είναι πολύ θετική και λίγα είναι τα εμπόδια που μπορούν πραγματικά να ανακόψουν την πορεία σου.

Αιγόκερως

Σήμερα θα χρειαστεί να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό και ψυχραιμία για να λύσεις αρκετά ζητήματα που σε απασχολούν και κυρίως εκκρεμότητες τους παρελθόντος. Μην κάνεις πίσω και μην αναβάλεις να δώσεις τη λύση σε ζητήματα που σε απασχολούν. Οι συνθήκες ευνοούν σήμερα αρκετές διευθετήσεις και καλό είναι να τις αξιοποιήσεις.

Υδροχόος

Η ημέρα σε προβληματίζει έντονα και σε κάνει διστακτικό μπροστά σε όλα όσα σου συμβαίνουν. Προσπάθησε να επικοινωνήσεις ουσιαστικότερα με τους δικούς σου ανθρώπους και πρόσεξε πολύ σε ποιους αποκαλύπτεις τα μυστικά σου και εκδηλώνεις τις προθέσεις σου. Θα υπάρξει τάση εκμετάλλευσης και θα απογοητευτείς.

Ιχθείς

Το τετράγωνο του Ήλιου στον Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο αναστατώνει την καθημερινότητά σου και ανατρέπει τον προγραμματισμό σου δημιουργώντας νευρικότητα. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω το απόγευμα μπορεί να οδηγήσει σε αποστασιοποίηση από πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος. Προσοχή, οι αυξημένες υποχρεώσεις που έρχονται ξαφνικά στην επιφάνεια μπορεί να σε αναστατώσουν και να ανατρέψουν το καθημερινό σου πρόγραμμα.

spot_img

latest articles

explore more

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ελλάδα Τώρα