spot_img
4.7 C
London
ΑρχικήLife Style24 χρόνια χωρίς την Αλίκη – Οι άντρες της ζωή της θυμούνται...

24 χρόνια χωρίς την Αλίκη – Οι άντρες της ζωή της θυμούνται (pics)

Σαν σήμερα 23 Ιουλίου 1996, πεθαίνει σε ηλικία 62 ετών η σπουδαία ηθοποιός, Αλίκη Βουγιουκλάκη.

  Πριν ακριβώς 24 χρόνια η «εθνική σταρ» νικημένη από τον καρκίνο, φεύγει από τη ζωή και βυθίζει στο πένθος όλη την Ελλάδα.

Αλίκη: Η τρυφερή ανάρτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ [εικόνα] | People ...

Με αφορμή, την 24η επέτειο του θανάτου της,  οι σημαντικοί άντρες της ζωής της έστειλαν το δικό τους μήνυμα για την γυναίκα που αγάπησαν μέσα από τον λογαριασμό τους στα social media.

Ο γιος της Γιάννης Παπαμιχαήλ μέσα από τη σελίδα που έχει φτιάξει στη μνήμη της στο Instagram θυμίζει στους φίλους της το πόσο μεγάλη είναι η απώλειά της για εκείνον.

«Μια πολύ δύσκολη μέρα η σημερινή, λείπεις σε όλους μας, δε σε ξέχασε κανείς συνέχισε να χαμογελάς στην αιωνιότητα», γράφει στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία της.

O τελευταίος της σύντροφος, ο Κώστας Σπυρόπουλος με τον οποίο έζησαν μαζί για περίπου 10 χρόνια, δημοσίευσε κοινή τους φωτογραφία στο Instagram γράφοντας ένα συγκινητικό μήνυμα.”24 χρόνια πριν…έφυγε το γλυκό πουλί της νιότης. (Φωτο -Λονδίνο μετά από παράσταση ) #legend #youth #theatre #sweetbirthofyouth ” έγραψε χαρακτηριστικά ο Κώστας Σπυρόπουλος

Η Αλίκη, βρέθηκε για πρώτη φορά στον Θεολόγο, το 1968, όταν γύρισε εκεί κάποιες σκηνές από την ταινία «Η αγάπη μας» με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Λάτρεψε αμέσως το μέρος και, όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, αποφάσισε μαζί με τον Δημήτρη να αγοράσει ένα οικόπεδο και να χτίσει μια εξοχική κατοικία πάνω στην θάλασσα.

«Εκεί θα περάσει τα ωραιότερα καλοκαίρια της ζωής της και στην συνέχεια μετά το διαζύγιο τους, θα είναι το ησυχαστήριο και ο επίγειος παράδεισός της.

Ο Θεολόγος και τα καλοκαίρια της Αλίκης Βουγιουκλάκη | Greek women ...

Με παρέα την οικογένεια της και καλούς φίλους θα ζήσει μυθικά γλέντια, στον γραφικό κολπίσκο κάτω από το σπίτι “το λιμανάκι” της θα κολυμπήσει ατέλειωτες ώρες και θα φωτογραφηθεί για αμέτρητα εξώφυλλα περιοδικών με εκπληκτικά μαγιό, παρεό και καπέλα που θα φέρει από τα “Χάροντς” στα ταξίδια της στο Λονδίνο.

Με την χαρά και τον ενθουσιασμό της πρώτης νιότης της, ανεβαίνει συχνά με τις φίλες της στα κεραμίδια για να δει την ανατολή μέχρι να χαράξει και για να γίνει όπως χαρακτηριστικά έλεγε ο ουρανός σαν νερωμένο ουζάκι».

Ο Θεολόγος και τα καλοκαίρια της Αλίκης Βουγιουκλάκη | Ελληνικός ...

Το μοναδικό αυτό πλάσμα που αγαπήθηκε και λατρεύτηκε όσο κανένα στην Ελλάδα , καλοκαίρι γεννήθηκε, το καλοκαίρι εξέπεμπε μέσα από την δροσιά και την λαμπερή της αύρα και καλοκαίρι “έφυγε” σαν σήμερα πριν είκοσι τέσσερα χρόνια».

Μα φωτογραφία από το πολύ προσωπικό οικογενειακό άλμπουμ της Αλίκης Βουγιουκλάκη, έφερε στο φως ο γιος της Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Ο ίδιος θέλοντας να αποτίσει φόρο τιμής στην αξέχαστη μητέρα του, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της εθνικής μας σταρ που δεν είχε δει ποτέ ξανά κανείς παρά μόνο οι πολύ δικοί της άνθρωποι.

Στη φωτογραφία η Αλίκη απεικονίζεται σε χειρουργικό κρεβάτι, χωρίς αισθήσεις.

Όπως εξήγησε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στη λεζάντα της συγκλονιστικής φωτογραφίας: «Μια φωτογραφία πραγματικό ντοκουμέντο από μια σπουδαία καλλιτέχνη που υπήρξε για μένα και μια σπουδαία Μάνα…

Η μητέρα μου στις 4 Ιουνίου του 1969 ημέρα της γέννησης μου, στο χειρουργείο λίγο πριν την επέμβαση καισαρικής τομής». Φυσικά η συγκεκριμένη ανάρτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram κέρδισε εκατοντάδες likes μέσα σε λίγα λεπτά.

spot_img

latest articles

explore more

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ελλάδα Τώρα