spot_img
10.1 C
London
ΑρχικήΚαιρόςΚαιρός: Ηλιοφάνεια και το μελτέμι εξασθενεί

Καιρός: Ηλιοφάνεια και το μελτέμι εξασθενεί

Το νέο στοιχείο στον καιρό είναι η μικρή εξασθένηση του μελτεμιού στο Αιγαίο. Αυτό θα ανεβάσει λίγο τη θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες, χωρίς όμως να φαίνεται κάποιο ίχνος καύσωνα στον ορίζοντα. Παράλληλα, η ηλιοφάνεια θα είναι αρκετή με τις βροχές την Τετάρτη περιορισμένες στις ορεινές περιοχές. Περισσότερες βροχές φαίνονται από την Πέμπτη και μετά κυρίως στη δυτική, την κεντρική και τη βόρεια χώρα.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, αρκετή ηλιοφάνεια με λίγες βροχές το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά της Μακεδονίας. Η θερμοκρασία από 14 έως 31 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, λίγες παροδικές νεφώσεις και το θερμόμετρο από 19 έως 29 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, λίγες νεφώσεις με βροχές από το μεσημέρι στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 14 έως 33 βαθμούς.

Στην Πάτρα, λίγη παροδική συννεφιά.

Στην Πελοπόννησο, αρκετή ηλιοφάνεια με βροχές από το μεσημέρι στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 13 έως 33 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, αίθριος καιρός και η θερμοκρασία έως 29 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες γενικά ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι βόρειοι έως 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 20 έως 31 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, γενικά αίθριος καιρός. Άνεμοι βόρειοι έως 7 μποφόρ στα Δωδεκάνησα με εξασθένηση και η θερμοκρασία από 20 έως 30 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, λίγες νεφώσεις με μεμονωμένες απογευματινές βροχές στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 17 έως 32 βαθμούς.

Στην Αττική, γενικά αίθριος καιρός. Άνεμοι βόρειοι 3 με 4 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 5 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 23 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

spot_img

latest articles

explore more

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ελλάδα Τώρα