spot_img
10.2 C
London
ΑρχικήLife StyleΣοκ από το θάνατο του γνωστού αστρολόγου Πητ Παπαδάκου

Σοκ από το θάνατο του γνωστού αστρολόγου Πητ Παπαδάκου

Σοκ προκάλεσε η είδηση του θανάτου του γνωστού αστρολόγου Πητ Παπαδάκου. Ο αστρολόγος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του και τους φίλους του.


Το θάνατο του έκαναν γνωστό μέσω Facebook οι αδερφές του.


Ο χώρος της αστρολογίας, θρηνεί την απώλεια του μεγάλου Πητ Παπαδάκου ενός ανθρώπου που θεωρείτο θρύλος της αστρολογίας ο οποίος όμως τα τελευταία χρόνια είχε ελαττώσει τις δημόσιες εμφανίσεις του.

Το “αντίο” από τους φίλους του Ολυμπιακού

Καλό ταξίδι, Πητ, Ολυμπιακάρα!


Είδηση σοκ. Ο Πητ Παπαδάκος «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή. Γνωστός για τα αισθήματά του για τον Ολυμπιακό, ο διάσημος μελλοντολόγος, δεν έκρυψε ποτέ τη μεγάλη του αγάπη.

Πολλές οι συνεντεύξεις του με τις προβλέψεις του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Θρύλο. Ένας άνθρωπος που έβλεπε την ομάδα, που χαιρόταν γι’ αυτή.


Όλοι μιλούσαν για έναν υπέροχο άνθρωπο, άνετος τύπος, στο πλευρό όλου του κόσμου. Καλό ταξίδι Πητ. Αυτό το πρωτάθλημα σίγουρα το έβλεπες για τον Ολυμπιακό!


Το πρωί του Σαββάτου μάλιστα, ο Πητ είχε κάνει ανάρτηση στα social media. Στο Facebook, είχε κάνει την καθημερινή του πρόβλεψη. «ΣΗΜΕΡΑ 11 07 2020 ΕΥΝΟΕΙΤΑΙ Ο ΤΟΞΟΤΗΣ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΡΣΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ», είχε γράψει.

spot_img

latest articles

explore more

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ελλάδα Τώρα