spot_img
10.1 C
London
ΑρχικήLife StyleΕφιάλτης στην άσφαλτο για την κόρη της Μπαλατσινού (pics&video)

Εφιάλτης στην άσφαλτο για την κόρη της Μπαλατσινού (pics&video)

Aγωνία  για την Τζένη Μπαλατσινού, μια απρόσμενη εξέλιξη με πρωταγωνίστρια την κόρη της  Αμαλία Κωστοπούλου.   

Η Μπαλατσινού έφυγε  εσπευσμένα για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso  η μεγάλη της κόρη, Αμαλία Κωστοπούλου είχε σοβαρό τροχαίο στην California, όπου ζει και εργάζεται μετά την αποφοίτησή της από το Berkley.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες το απόγευμα της Δευτέρας η 23χρονη δεν οδηγούσε εκείνη το αμάξι αλλά κάποιος φίλος της, ενώ μέσα στο αυτοκίνητο βρίσκονταν πέντε άτομα συνολικά. Τότε οδηγός διερχόμενου αυτοκινήτου παραβίασε το Stop με αποτέλεσμα να πέσει πάνω τους με μεγάλη ταχύτητα και η Αμαλία να τραυματιστεί .

Το  Presso0ne προσπάθησε να επικοινωνήσει τόσο με την Τζένη Μπαλατσινού όσο και με τον Πέτρο Κωστόπουλο αλλά δεν κατέστει δυνατό.

Σήμερα το πρωί κατά την διάρκεια της εκπομπής «Πρωινό» του Ant1  ο Άρης Καβατζίκης επιβεβαίωσε την είδηση στο Πρωινό, αναφέροντας πως η Αμαλία είναι σε κέντρο αποκατάστασης, ο κίνδυνος έχει περάσει και πως η Τζένη ταξίδεψε για τις ΗΠΑ πριν περίπου δέκα μέρες.

«Η Αμαλία είχε ένα πάρα πολύ σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα στο Los Angeles. Σήμερα μπορούμε να το πούμε με ασφαλείς πληροφορίες. Κινδύνευσε πάρα πολύ. Έκανε δύο πολύ σοβαρά χειρουργεία. Ευτυχώς το παιδί θα περπατήσει. Η Τζένη βρέθηκε στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή. Είναι σε κέντρο αποκατάστασης και είναι πολύ καλά. Το μήνυμα είναι αισιόδοξο

Η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου υποβλήθηκε σε μια μόνο ελαφριά ορθοπεδική επέμβαση, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες μας δεν βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης αλλά σε ξενοδοχείο μαζί με την μητέρα της. Τέλος, η Τζένη Μπαλατσινού πρόκειται να επιστρέψει στην Ελλάδα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ενώ η Αμαλία είναι πλέον πολύ καλύτερα.

Η σύζυγος του Βασίλη Κικίλια έκανε ό,τι μπορεί για να ταξιδέψει στις ΗΠΑ για να είναι στο πλευρό της κόρης της και να τη βοηθήσει να ξεπεράσει το σοκ από το τροχαίο που παραλίγο να κόστιζε τη ζωή της.

Δείτε το video

spot_img

latest articles

explore more

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ελλάδα Τώρα