spot_img
9.8 C
London
ΑρχικήΑθλητικάΝίκη – σωτηρία για την Ξάνθη, 1-0 τον Ατρόμητο

Νίκη – σωτηρία για την Ξάνθη, 1-0 τον Ατρόμητο

Ο Μπαριέντος πέτυχε το γκολ για την ακριτική ομάδα

Με γκολ του Μπαριέντος η Ξάνθη νίκησε τον Ατρόμητο και είναι σε θέση παραμονής αυτή τη στιγμή.

Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν κάποιο βαθμολογικό κίνητρο και περιμένουν απλά το τέλος των πλέι άουτ, αλλά οι γηπεδούχοι καίγονταν για βαθμούς, αφού είχαν βρεθεί στην προτελευταία θέση. Και όπως συμβαίνει συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, η ομάδα που ήθελε περισσότερο το ματς, το πήρε κιόλας.

Σε ένα παιχνίδι που δεν είχε βασικά να παρουσιάσει τίποτα, αφού οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να βρουν ρυθμό και να φτιάξουν φάσεις, έπρεπε να φτάσουμε στο 77ο λεπτό για να δούμε κάτι αξιοσημείωτο. Και ήταν γκολ.

Ο Στάρτζεον έβγαλε την κάθετη για τον Μπαριέντος και αυτός με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, στέλνοντας την Ξάνθη στο +1 από τον προτελευταίο Παναιτωλικό.

Ξάνθη (Καραγεωργίου): Βίτορ, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Κασάδο, Καρασαλίδης, Κοβάτσεβιτς (52′ Μουλέν), Στάρτζεον, Τερκί (52′ Καμαρά), Τζουρίτσκοβιτς (57′ Ντε Αμορίν), Μπαριέντος (90′ Θυμιάνης), Φοσέ (90′ Γκαργκαλατζίδης).

Ατρόμητος (Παντελίδης): Μανδάς, Γούτας, Ρισβάνης,Μπουσούλατζιτς, Νάτσος, Γκάλο (57′ Ενσικουλού), Κιβρακίδης (80′ Ούμπιδες), Κατράνης, Γιακουμάκης (80′ Ντε Πο), Μανούσος, Ανδρούτσος (80′ Βέλλιος).

spot_img

latest articles

explore more

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ελλάδα Τώρα