spot_img
7.9 C
London
ΑρχικήΤεχνολογίαΤο MacBook Pro 13 ιντσών ανανεώθηκε - Όλα τα χαρακτηριστικά

Το MacBook Pro 13 ιντσών ανανεώθηκε – Όλα τα χαρακτηριστικά

Tην αναβάθμιση της σειράς φορητών υπολογιστών MacBook Pro 13-ιντσών ανακοίνωσε η Apple. Τα αναβαθμισμένα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με το νέο Magic Keyboard, έχουν διπλάσιο χώρο αποθήκευσης και καλύτερες επιδόσεις.

Ειδικότερα, η καινούργια σειρά MacBook Pro 13-ιντσών πέρα από το Magic Keyboard, το οποίο έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως μια από τις καλύτερες εμπειρίες πληκτρολόγησης, φορά επεξεργαστή Intel δέκατης γενιάς, καθιστώντας την απόδοση γραφικών έως και 80% ταχύτερη σύμφωνα με την Apple. 

Το «νέο» πληκτρολόγιο συνοδεύεται από την Touch Bar και από το Touch ID που συνεπικουρείται από το Apple T2 Security Chip.

Επιπλέον διαθέτει και διπλάσιο χώρο αποθήκευσης με δίσκο SSD και έως 16GB μνήμης, μπορεί να εξοπλιστεί με μνήμη μέχρι 32GB και και διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο, που ξεκινάει από τα 256GB στην βασική έκδοση και μπορεί να επεκταθεί μέχρι τα 4TB.

Κατά τα λοιπά το νέο MacBook διαθέτει όπως και ο προκάτοχός του, τέσσερις θύρες Thunderbolt 3/ USB-C, οθόνη 13 ιντσών Retina, στερεοφωνικά ηχεία, διαισθητικό λειτουργικό macOS και η μπαταρία του, σύμφωνα με την εταιρεία διαρκεί όλη την ημέρα. 

Τα νέα MacBook Pro διατίθεται σε Silver και Space Gray φινίρισμα και ζυγίζει λιγότερο από ενάμιση κιλό. Το νέο MacBook Pro 13 ιντσών στις Ηνωμένες Πολιτείες ξεκινάει από τα $1.299.

Να υπενθυμίσουμε ότι με την αγορά κάθε νέας Apple συσκευής ο χρήστης απολαμβάνει δωρεάν συνδρομή ενός έτους στην υπηρεσία Apple TV+1.

spot_img

latest articles

explore more

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ελλάδα Τώρα