spot_img
4.4 C
London
ΑρχικήMediaΕλένη Μενεγάκη: Μια γυναίκα φεύγει, μια σωστή «τηλεοπτική» κυρία...

Ελένη Μενεγάκη: Μια γυναίκα φεύγει, μια σωστή «τηλεοπτική» κυρία…

Τέλος σε φήμες και σενάρια έβαλε στην γιορτή της η Ελένη Μενεγάκη, ανακοινώνοντας ότι αποχωρεί για να ζήσει ελεύθερη τηλεοπτικών υποχρεώσεων – Μια αποχώρηση ωστόσο που εδώ και μήνες αναλύεται και συζητιέται όσο τίποτε άλλο…

«Είναι πολύ σπουδαίο να αποφασίζει ένας άνθρωπος που έχει κάνει τέτοια πορεία πότε θα βάλει “άνω τελεία” ή θα κλείσει όλα τα “φώτα”. Αυτό είναι επιτυχία και αισθάνεται κανείς επιτυχημένος». Κάπως έτσι πριν μερικές εβδομάδες περιέγραφε η Ελένη Μενεγάκη την απόφαση του Ζαν Πολ Γκοτιέ να αποχωρήσει από τον χώρο της μόδας. Πολλοί τότε έσπευσαν να αναγνωρίσουν στα λόγια της τις δικές της προθέσεις… Αυτές που είχε αποκαλύψει η ιστοσελίδα των «Τυπολογιών» τον Ιανουάριο του 2020 με μία λιτή παράγραφο.

«Μετά από 15 χρόνια καθημερινής τηλεοπτικής παρουσίας η Ελένη Μενεγάκη, το μεγαλύτερο brand name της ελληνικής τηλεόρασης, αποφασίζει να βάλει τέλος στη συνεργασία της με τον Alpha! Εκείνο που κάνει αίσθηση στο ηχηρό τηλεοπτικό διαζύγιο είναι ότι η δημοφιλής παρουσιάστρια πήρε την απόφασή της χωρίς καν να μπει σε καμία διαπραγμάτευση με τη διοίκηση του σταθμού».

Μία εβδομάδα αργότερα με ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο «ΘΕΜΑ» η Ρομίνα Ξύδα επιβεβαιώνει το «διαζύγιο» και αποκαλύπτει πως η Ελένη Μενεγάκη όχι μόνο αποφάσισε να φύγει από τον Alpha αλλά και ότι η παρουσιάστρια σκοπεύει να μην εργαστεί σε άλλο σταθμό αλλά να πραγματοποιήσει ένα μεγάλο ταξίδι στην Αμερική με την οικογένειά της το φθινόπωρο.

Οι αναταράξεις από το δημοσίευμα είναι πολύ μεγάλες. Ιστοσελίδες, εκπομπές, αφιερώματα σε έντυπες εκδόσεις με όλους όσοι υπογράφουν κείμενα ή καταθέτουν άποψη να προσπαθούν να πιστέψουν ότι όλα αυτά ισχύουν.

Το ερώτημα «Η Ελένη εκτός;» πλανάται για εβδομάδες, για μήνες. Τα τηλέφωνα των στελεχών των καναλιών δέχονται δεκάδες κλήσεις από δημοσιογράφους ή απλώς περίεργους που προσπαθούν να αποκαλύψουν τον επόμενο προορισμό της ωραίας Ελένης. Φευ! Ουδείς αποκαλύπτει κάτι και όλα μοιάζουν πιθανά και ταυτόχρονα απίθανα.

Ακολουθεί ένα ακόμη αποκαλυπτικό δημοσίευμα από το «ΘΕΜΑ» όπου ούτε λίγο ούτε πολύ επιβεβαιώνει την ρήξη των δύο πλευρών η οποία όπως όλα δείχνουν είναι οριστική και αμετάκλητη. Οι πληροφορίες που έρχονται από πηγές του καναλιού κάνουν λόγο για ανταλλαγή email και ασυμφωνία.

spot_img

latest articles

explore more

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ελλάδα Τώρα